Fritid

Jeg kan lide at have meget om ørerne. Så min fritid er godt fyldt op. Heldigvis forenes mine fritidsinteresser med at være sammen med venner og familie.

De ugentlige løbeture giver nogle konkrete målsætninger og lidt tiltrængt energi.

FDF

Der var engang, jeg var mere aktiv i FDF, end jeg er nu. Og jeg regner bestemt med at vende tilbage. Jeg har været FDFer siden 1985, hvor mine forældre fik mig med i FDF Middelfart. Siden har jeg været med i FDF Gamborg (hvor jeg voksede op), FDF K8 (der siden er indstillet), FDF Utterslev og FDF Odense Ansgar. Jeg var med til at arrangere Lounge i Odense, som var et hyggeligt og uformelt supplement til kredsopgaverne for Odenses FDF-ledere.

Siden 2018 har jeg været med i bestyrelsen bag FDF Odense 3 – FDFerne i Skibhuskvarteret.

Jeg kom hurtigt i gang med at være ugentlig børneleder og instruktør i ungdomsuddannelsen på Fyn. Siden har min interesse for kommunikation, team building og jonglering ført til, at jeg har holdt specifikke kurser inden for disse områder på flere niveauer i FDF.

Af arrangementer har jeg bl.a. været medansvarlig for programmet for godt 200 9-12-årige i landsdelens pilte-væbnertræf i Odense.

Fra 2005 til 2009 var jeg medlem af landsforbundets lederuddannelsesudvalg med ansvar for kommunikation og har bl.a. været med i kursusledelsen bag de halvårlige FDF-kurser.

FDFs Seniorfestival for de unge hvert andet efterår har altid været vigtig for mig. Og jeg er stolt over også at have været med til at arrangere seniorfestivalen tre gange; i 2001, 2005 & 2007.

Op til FDF Musik 09, landsmusikstævnet i Silkeborg, var jeg med til at planlægge og markedsføre stævnet (som siden desværre endte med at blive aflyst).

FDF var også vejen til menighedsrådet i Fredens Kirke, hvor jeg blev valgt ind i november 2020.

Jonglering

Martin jonglerer med tre bolde.
Martin jonglerer med tre bolde. Foto: Mette Krull.

Gennem FDF blev jeg i 1993 præsenteret for en diabolo og brugte i vinteren 1994 en weekend på at lære mig selv at jonglere med tre bolde. Siden er det blevet til mange timers træning og deltagelse i et par danske og nordiske stævner samt det europæiske i Svendborg i 2003.

Sammen med min kammerat, Rune, jonglerede vi en række år med ild til det store halloween-arrangement i Måløv.

Lidt computerspil

Pt. spiller jeg mest Call of Duty 4: Modern Warfare på pc – og altid singlemissioner, da jeg får stryg i multiplayer 🙂

Tidligere brugte jeg meget tid sammen med et par kammerater i WoW. Vi var på Azjol-Nerub, hvor min main var Marrog – human rogue, for jer, som det siger noget.

Det, jeg synes var facinerende ved WoW, var spillets alsidighed. Jeg brugte mest tid på den del, der kræver samarbejde mellem mange spillere: raiding. Jeg var aktiv i en stor, europæisk guild (en art løst organiseret forening), der hed Shade of the Moon. I en periode spillede jeg med en flok kammerater i en dansk guild, der kaldte sig Pure Prospects. Jeg sluttede i en europæisk guild, Our Souls, der tog det mere afslappet end SotM.