Reager hurtigt og kom med på FDF-kurset den 24.-26. april

Der er stadig ledige pladser på forårets FDF-kursus på Sletten i weekenden den 24.-26. april.

Læs indbydelsen og send din tilmelding til forbundskontoret straks. Så kan du nå at få en frisk omgang forårs-FDF-energi.

Temaet er “Det gode møde” som det viser sig uge efter uge i landets FDF-kredse. Årsagen er bl.a. at Det gode møde er en del af FDFs handlingsplan for de næste år. På kurset skal vi sammen udforske perspektiverne.

Samtidig er der – som det har været kutume de sidste år – et væld af grupper for hhv. erfarne og uerfarne ledere for hhv. små og større FDFere – samt et udvalg af specialgrupper, som primært drejer sig om friluftsliv.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.