Jeg glæder mig til Google Wave

Nu ser det ud til, at Google er klar til at give 100.000 udviklere og hurtige nørder adgang til første udgave af Google Wave. Jeg tvivler stært på, at jeg fik mig oprettet hurtigt nok. Men jeg håber da, at jeg snart kan få lov at kaste mig over en smartere måde at kommunikere på.

Google lancerer Wave som afløseren for almindelig e-mail, da der er langt flere interaktive muligheder i Wave. Se selv hele den lange (og lidt tekniske) video eller læs denne guide.

Google Wave prerelease inbox
Google Wave ser spændende og lovende ud i prerelease demoen. Glæder mig til den endelige version (og den åbne beta!).

3 thoughts on “Jeg glæder mig til Google Wave

 1. Jeg er inde!
  Rune havde åbenbart en invitation i overskud til mig, så nu tester jeg Google Wave på livet løs.
  Det bliver vist først _rigtig_ spændende, når alle andre bruger det. Indtil videre er det vist primært sjovt legetøj for de få…

 2. Så brød bølgen:
  http://googleblog.blogspot.com/2010/08/update-on-google-wave.html

  Google stopper udviklingen af Wave, der ikke har opnået den tilslutning, de havde håbet på.

  Jeg må da også indrømme, at jeg ikke nær brugte Wave så meget, som jeg havde troet og håbet ved lanceringen. Mest vellykket var Bjarne Tveskovs drive med @boelgendk som et dansk brugerdrevet magasin på Wave.

  Dog håber jeg, at teamet bag Wave fortsætter med at udvikle kreative og fleksible kommunikationsveje.

  So long – and thanks for all the fish!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.