FDFs første udkast til ny forbundsdragt

FDFs hovedbestyrelse (HB) behandlede i weekenden første tegnede udkast til en ny forbundsdragt. Udkastet er tegnet af tre frivillige og gav anledning til en god debat. Jeg synes, forslaget ser meget spændende og flot ud og skal nok forsøge at få flere detaljer.

Gruppen har valgt at foreslå en ny, lettere og mere moderne skjorte. Tanken er, at vi stadig gerne vil signalere et tilhørsforhold til “spejderbevægelsen” og samtidig have beklædning, som børn, unge og voksne kan bære med glæde til et væld af forskellige mere eller mindre aktive aktiviteter.

Indtil videre kan jeg blot afsløre den farve, som arbejdsgruppen pt. arbejder med:

Copen Blue
Copen Blue er navnet på farven til forslaget til FDFs nye forbundsdragt. Husk, at farver på skærmen kan afvige fra virkeligheden.

2 thoughts on “FDFs første udkast til ny forbundsdragt

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.