I fuld gang hos VandCenter Syd

VandCenter SydI mandags begyndte mit barselsvikariat i kommunikationsafdelingen hos VandCenter Syd as.
Det har været en meget interessant uge, der naturligvis har budt på introduktion af både kolleger, systemer og kommende opgaver. Men heldigvis har der også allerede været konkrete opgaver inden for de tre emner, jeg får ansvar for:

 

Noget af det mest konkrete er et par tekster og lidt sideredigering i Sitecore, der har resulteret i denne fotokonkurrence, som var på vej, da jeg startede.

Jeg føler mig i gode hænder hos både Maja, jeg skal vikariere for, mine nærmeste kolleger, Marianne og Anne samt kommunikationschefen, der også hedder Marianne. Som hanen i kurven, der ikke engang hedder noget med …anne, får jeg jo nok at se til. Heldigvis bor vi midt blandt it-folkene, så der kan jeg hurtigt finde allierede 🙂

Det bli’r et fedt job!

One thought on “I fuld gang hos VandCenter Syd

  1. Vi har byttet rundt på opgaverne i kommunikationsafdelingen. Jeg er kommet til at vise interesse for teknikken i Sitecore – vores CMS bag både hjemmeside og intranet. Så nu er jeg også ansvarlig for intranettet. Til gengæld overtager kollega Anne det trykte informationsmateriale.
    Torsdag var jeg så til et intranetseminar hos vores Sitecore-leverandør, Oxygen Software (www.oxygensoftware.dk). Her imponerede Mads Richard Møller fra Intracom (www.intracom.dk) med en times oplæg om generelt og teknikuafhængig Best Practice mht. intranet.
    Jeg glæder mig til at kunne fordybe mig i en teknisk platform, hvor VandCenter Syd står over for en stor opgradering, for at kunne forbedre den interne kommunikation.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.