Beskæftigelsesmuligheder i Syddanmark

Jeg kæmper stadig for at finde det rigtige job inden for kommunikation/marketing – og denne uge ser faktisk meget positiv ud. Jeg er blevet indkaldt til samtale om et job, jeg ikke har søgt. Og der er tilpas mange relevante jobs at søge. Så dette opslag på Jobcentret er jo desværre både foruroligende og lidt misvisende for mig i denne uge.

Læg specielt mærke til pkt. nr. 8-10, der er de områder, jeg søger inden for 🙂

Hvis du hører om noget, er jeg stadig meget interesseret!

Opslag om beskæftigelsesmuligheder i Syddanmark. Jobcenter Odense den 24. juni 2009.
Opslag om mindre gode beskæftigelsesmuligheder i Syddanmark på Jobcenter Odense den 24. juni 2009.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.